GNU/Linux ile ilgili yazılarımı farklı bir blogta yazsam nasıl olur veya yazmalı mıyım şekilde uzun süre düşündüm. Hatta Sitedeki Yazılar ve GNU/Linux başlıklı yazımda da bu konudan bahsetmiştim. Gelen yorumlara bakarak bu kararımdan vazgeçmiştim.
O zamandan bu yana neredeyse 2 yıl geçmiş. Uzun süre düşündükten sonra kararımı verdim. Bundan sonra yeni GNU/Linux yazılarımı yeni açtığım blogumdan yazacağım.
Neden Ücretli bir Domain+Hosting değil de Blogspot ?
Her ne kadar aklımda güzel bir domain olsa da (ki hala bu domain kimse tarafından alınmış değil) benim amacım yazılarımı insanlara ulaştırmak. İşimi görecek güzellikte bir tema benim için yeterliydi. Bunun için yıllık domain+hosting ücreti ödemek istemedim. Zaten blogspot bile olsa benim hedefim, blogumu üst sıralara çıkarmak ve GNU/Linux hakkındaki bilgilerimi insanlarla paylaşmak.
Uzun lafın kısası artık http://sistem-linux.blogspot.com/ üzerinden yazılarımı paylaşacağım. Bu blog üzerindeki GNU/Linux yazılarım da olduğu gibi kalacak.
Comments of this post