Türkçe Çeviri ve Düzenleme: Polat Büyükarslan | Tema: NeoEase | XHTML 1.1 ve CSS 3

Gözlük Kullanmaya Başladım

Uzun süredir uzağı görmekte ( özellikle yazıları okurken ) zorluk çekiyordum. Yazıları okurken hafif bulanıklaşma ve iç içe geçme gibi bir durum söz konusuydu. Ayrıca okumaya çalışırken gözlerimi kıstığım için bir süre sonra ağrı da yapıyordu. Sulanma vesaire de cabası. Bugün göz doktoruna gidip muayene oldum. Ben sadece miyobum olduğunu zannediyordum. Aynı zamanda astigmatım da varmış. İkisinin değeri de 0,25. Doktor ayrıca gözlerimin kanlandığını söyledi ve onun için de göz damlası yazdı.

Muayeneden sonra iki dükkan gezdikten ve zor da olsa beğendiğim iki gözlük arasında seçim yaptıktan sonra gün biterken gözlükler elimdeydi. Gözlüğü ilk taktığımda bir süre garip geldi. Tabi ki bununla birlikte de bir rahatlama. Hatta gözlüğü taktıktan bir süre sonra dışarıda bir büfenin önündeki dergileri okumaya çalıştım ve her zaman yaptığım gibi gözlerimi kısmaya çalıştım. Gözümde gözlük olduğundan durumu fark etmem zor olmadı. :) Onca süre görmemişim, görmeye çalışmışım.

Ağu 29th, 2010 | Genel da yayımlandı
Etiketler:
Henüz Yorum Yok.

Yorum Yazmayı Düşünmüyor musun?

XHTML: Bu etiketleri kullanabilirsin: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>